Shiba Inu (SHIB) Bu Ülkede Bir Numaralı Kripto Para!

Yoyodex Haber
2 min readApr 28, 2022

--

Google Trendler araştırması Shiba Inu’nin (SHIB) Birleşik Krallık’taki en popüler kripto para olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz haftalarda, Dogecoin’in ABD’de en popüler kripto para birimi olduğunu bildirmiştik. Askgamblers.com tarafından yayınlanan başka bir araştırma da benzer verileri kapsıyor. Ancak bu rapor, İngiltere ve Avrupa’nın Google aramalarına odaklanıyor. Rapora göre, bitcoin Avrupa’daki en popüler kripto varlığı iken, trendlerin incelenmesi meme token shiba inu’nun Birleşik Krallık’ta en popüler olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Avrupa’da hüküm sürüyor, Shiba Inu ise Birleşik Krallık’ta!

Bu hafta, İngiltere ve Avrupa’daki en popüler kripto varlıklarının neler olduğunu öğrenmek için paylaşılan raporda Google Trend (GT) verilerini analiz edildi. Bulgulara göre bitcoin (BTC), 21 ülkede en çok aranan kripto para olduğu için Avrupa’nın en popüler dijital para birimidir. Önde gelen kripto varlığı Almanya, Finlandiya, Norveç, Polonya, Romanya ve Belçika gibi ülkelerde lider durumda. Kısacası BTC, araştırmada rakiplerini geride bıraktı.

Google Trendler Araştırması SHIB’nin Birleşik Krallık’taki En Popüler Kripto Olduğunu Gösteriyor

Her Avrupa ülkesinde en çok Google’da kullanılan kripto para birimlerinin haritası.

Bitcoin (BTC) Avrupa genelinde en iyi kripto para iken, araştırmacının Google aramalarına göre shiba Inu (SHIB) İngiltere’deki en popüler kripto para birimidir. Meme tokeni SHIB, son 12 ayda popülerliğinde önemli bir artış yaşadı. Çalışmanın bulguları, SHIB’nin altı farklı ülkeye ve Birleşik Krallık’a komuta ettiğini gösteriyor. Aslında SHIB, GT aramaları açısından Rusya, Fransa, İspanya, Ukrayna, İtalya, Macaristan ve İsviçre’de çok popüler.

Ek olarak, ethereum (ETH), İsveç, Çekya, Letonya ve Slovenya’dan ilgi çeken çalışmada üçüncü en popüler oldu. Ardından Cardano (ADA) GT arama verileri açısından dördüncü sırayı aldı. Ayrıca Andorra, Hollanda ve Bulgaristan ADA’ya büyük ilgi gösteriyor. Dogecoin (DOGE), ABD’de en popüler olmakla birlikte, Arnavutluk ve Yunanistan’da popüler olduğu için Avrupa’da beşinci sırada.

“Avrupa’da 38 milyon kripto kullanıcısı ve aralarından seçim yapabileceğiniz piyasadaki binlerce kripto para birimiyle, hangi kişinin yatırım yapmakla en çok ilgilendiğini görmek büyüleyici. Bitcoin genel olarak en popüler olmasına rağmen, shiba inu’ya olan ilgi, Rusya ve İngiltere gibi büyük ülkelerde bitcoin’i geçecek şekilde büyüdü.”

ABD araştırma çalışmasında, shiba inu (SHIB) ülke genelinde yalnızca yedi eyaleti ele geçirdi. Dogecoin, GT aramaları açısından ABD’deki 23 eyalette en popüler olduğu için bu çalışmada lider seçilmişti. SHIB’nin ABD’deki popülaritesi, söz konusu rapordaki verilere göre, ülkedeki en popüler dördüncü kripto para birimi olmuştu.

Bu sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz ve Yoyodex’in görüşlerini yansıtmaz. Ayrıca her yatırım ve ticaret hareketi risk içerir. Bu yüzden karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

--

--